,,Pe 22 februarie s-a născut copilul meu. Pe 23 dimineața mi s-a stricat centrală și era un frig în casă… Am chemat un instalator, a reparat-o. A doua zi, am găsit asta în poștală…”

Este foarte trist să fii în imposibilitatea de a-ți încălzi locuința, mai ales dacă mai și ai în casă un nou-născut.

Maria și Jesse Hulcher sunt doi soți din America care au trăit această experiență, chiar înainte de sosirea pe lume a primului lor copil. ei erau foarte bucuroși și încrezători că vor putea avea grijă de copilaș, dar s-au lovit de o situație neprevăzută.

Cu doar câteva zile înainte de a aduce acasă copilul, celor doi li s-a stricat sursa de încălzire a casei, era mijlocul iernii! Jesse s-a panicat și a apelat la ajutorul unui instalator profesionist, omul a venit, le-a rezolvat problema, dar peste câteva zile au avut o surpriză uriașă în cutia poștală.

Instalatorul aflase că tânăra familie se confruntase cu dificultăți financiare și a încercat să îi ajute. Atunci când cei doi au deschis plicul unde trebuia să fie factura pe care o aveau de plătit pentru serviciile lui, Maria și Jesse au fost surprinși să afle că nu aveau nimic de plată. Tot ce își dorea instalatorul era ca ei doi să poată avea grijă de noul lor bebeluș!

Iată ce scrisese omul pe nota de plată:

,,Fără plată.
Aveți grijă de copilul vostru,
-Craig”.

Jesse Hulcher a povestit totul pe o rețea de socializare, și o lume întregă a aplaudat gestul acestui om:

Sursa