“Cel mai bun rezultat din lume” O româncă a luat cel mai mare punctaj la Cambridge! Dar românii nu distribuie așa ceva!

Maria Bega, elevă în ultimul an de liceu la școala Transilvania College unica școală din România acreditată pe curriculum românesc și respectiv Cambridge, a obținut pentru examenul la limba franceză diploma pentru “Cel mai bun rezultat din lume”.

Diploma Cambridge pentru “Cel mai bun rezultat din lume” este certificatul care i-a deschis ușile către cele mai prestigioase universități din lume, precum Nottingham, St. Andrew, Liverpool, Cardiff și Bristol. Totuși Mari Bega va continua studiile la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca Facultatea de psihologie, specialitatea Neuroștiințe Cognitive.
Maria a mai obținut rezultate de top la examenele de sociologie, business, psihologie, studii media clasându-se printre cei mai buni din lume.

Pe toată perioada Maria a demonstrat un interes deosebit față de proiectele școlii, implicându-se ca membră a echipei de ambasadori și media și a fost deschisă de a se implica în activități sociale de voluntariat precum proiectul Habitat for Humanity contribuind la construcția unei case pentru o familie social vulnerabilă

A trăit o perioadă în Canada cu părinții ei, dar a ales să rămână acasă, în România pentru că aici se simte mai bine.

Este un început extraordinar a unei istorii de succes care inspiră milioane de români din întreaga țară în special pentru cei tineri care doresc să trăiască o viață legendară cu impact și să aducă valoare în viețile oamenilor.

Sursa